Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронний кабінет ДПС – до послуг декларантів!

, опубліковано 29 березня 2024 о 11:04

Платники Мирноградської громади прагнуть опанувати електронний формат взаємодії з ДПС. Податківці навчають платників податків особливостям цифрової комунікації та насамперед допомагають відвідувачам зареєструватися в електронному кабінеті (https://cabinet.tax.gov.ua./). 

Використання цього електронного сервісу передбачає:

- часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника та реєстрів;

- подання копій первинних документів як додатків в онлайн-режимі;

- скорочує час і витрати при поданні податкової декларації;

- мінімізує помилки при заповненні декларації;

За допомогою цього сервісу можна сформувати та надіслати до органів ДПС податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків та інші електронні документи.

Меню «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету надає можливість платникам податків створити електронні документи звітності, перевірити, підписати та надіслати в електронному вигляді до контролюючих органів. 

Вкладка «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» надає доступ до квитанцій щодо приймання та обробки надісланого електронного документа контролюючим органом.

Переглянути подану звітність, незалежно від способу її подання, включаючи звіти, подані на паперових носіях, можна скориставшись меню «Перегляд звітності» приватної частини Електронного кабінету. 

За отриманням консультацій та практичної допомоги щодо подання декларації в електронному вигляді та з питань роботи електронних сервісів від ДПС, платники податків  можуть звернутись до фахівців Мирноградської ДПІ, а також за телефоном: 095-047-97-31.

Також, для здійснення попереднього запису та зручної дати і часу відвідування ЦОП, платники податків можуть звернутись до Контакт-центру ДПС за телефоном 0800501007.