Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Навчальний практикум-тренінг від Краматорських податківців

, опубліковано 23 лютого 2022 о 09:44

Днями в Центрі обслуговування платників Краматорської державної податкової інспекції відбувся навчальний практикум-тренінг для самозайнятих осіб - адвокатів, які за власним рішенням  обрали проведення розрахунків при здійсненні незалежної професійної діяльності шляхом встановлення програмного забезпечення на гаджет.

Податківець звернула увагу учасників на те, що фізична особа, яка провадить незалежну професійну діяльність, має право не застосовувати реєстратори розрахункових операцій при здійсненні готівкових та/або безготівкових розрахунків, а на вимогу клієнта може надати складений в довільній формі документ, який підтверджує факт наданої послуги або виконаної роботи.

Програмний РРО – це легко, мобільно, зручно і автоматизовано, у чому і переконався адвокат м. Краматорська. За участю старшого державного інспектора зареєстрували ПРРО у контролюючому органі через приватну частину Електронного кабінету та обговорили інтеграцію програмного РРО з платіжними терміналами.

У ході практикуму учасники ознайомились з електронними сервісами податкової служби та переліком їх функціональних можливостей.

Захід відбувся у конструктивному форматі, де інспектор надала вичерпні відповіді та роз’яснення на питання у межах чинного законодавства України.

Фіскальний чек є документальним підтвердженням сплати за отриману правову допомогу як для адвокатів, так і для клієнтів.

 

                Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot.

Підписуйтесь на офіційну сторінку Facebook ДПС України fb.com/TaxUkraine, Телеграм – канал t.me/tax_gov_ua та YouTube-канал youtube.com/TaxUkraine, Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (http://zir.tax.gov.ua/).

 

 Отримати практичну допомогу з питань податкової тематики та електронної звітності можливо за телефонами Центру обслуговування платників: (06264)54293, (06264)59586, (06264)73352.