Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Застосування РРО/програмних РРО: за ініціативою в.о. начальника Добропільської ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області проведено онлайн зустріч з бізнесом

, опубліковано 23 листопада 2021 о 10:04

Днями за організацією Добропільської ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області у форматі онлайн проведено зустріч з бізнесом на тему «Актуальні питання стосовно застосування РРО/програмних РРО суб’єктами господарювання».

Зустріч відбулась за ініціативою в.о. начальника Добропільської ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області (далі – ГУ ДПС) Світлани Хованської.

На зустрічі розглядались нагальні питання, пов’язані із застосуванням РРО/програмних РРО.

Податківці  Добропільщини завжди зацікавлені у конструктивному діалозі з бізнесом.

Почути кожного платника, побудувати ефективну співпрацю з бізнесом, знайти точки порозуміння та спільно працювати для розвитку області незалежно від ситуації – це не просто гасла, це наша щоденна робота!

Податкова служба оперативно реагує на питання та заяви платників, йде назустріч легальному бізнесу у питаннях зведення до мінімуму ризиків недобросовісної конкуренції.

Фахівці підрозділу  з урахуванням вимог законодавства проінформували платників податків про умови, за яких суб’єкти господарювання зобов’язані використовувати РРО/програмні РРО, акцентували увагу, що з 01.01.2022 всі платники єдиного податку другої – четвертої груп при здійсненні господарської діяльності мають використовувати РРО або програмні РРО, ознайомили з електронними сервісами ДПС. Особливу увагу приділено реалізації сервісу «ПРРО» та порядку роботи з програмними РРО. Акцент також зроблено на дотриманні вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

У ході проведення заходу до уваги платників представлені відеоролик «8 легких кроків роботи з ПРРО» та презентаційні матеріали.

Під час онлайн зустрічі представники бізнес-спільноти Добропільщини отримали важливу інформацію щодо застосування РРО/програмних РРО. Також учасники заходу вирішили продовжити комунікації за визначеною тематикою шляхом проведення таких зустрічей у найближчий час.