Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податку на доходи фізичних осіб! Останній день подання декларації про майновий стан і доходи для громадян, які зобов’язані подавати декларації - 30 квітня 2021 року

, опубліковано 28 квітня 2021 о 11:11

Олександрівська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Донецькій області звертає увагу громадян Олександрівської та Новодонецької територіальних громад,  що спливає термін  кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2020 році. Останній день подання декларації про майновий стан і доходи – 30 квітня 2021 року.

Громадянам, які отримали доходи, що були неоподатковані, необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2020 рік та сплатити податок на доходи фізичних осіб за ставкою 18 % та військовий збір 1,5 % із нарахованої суми доходу.

Самостійно сплатити узгоджені податкові зобов’язання платники зобов’язані до 01 серпня  2021року.

За вибором платника податків декларація подається до Центру обслуговування платників за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою. Декларацію також можна надіслати поштою або засобами електронного зв’язку. Подати декларацію в електронній формі можна скориставшись приватною частиною Електронного кабінету. Переваги електронного сервісу: скорочує час і витрати при поданні податкової декларації, мінімізує помилки при заповненні декларації.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»: https://t.me/infoTAXbot. Більше інформації на офіційних сторінках у соціальній мережі Фейсбук: Державка податкова служба  України https://www.facebook.com/TaxUkraine та  ДПС у Донецькій області  https://dn.tax.gov.ua/.