Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Черговий семінар – дієва допомога підприємцям від краматорських податківців

, опубліковано 19 лютого 2021 о 14:41

Черговий в цьому році семінар «Порядок застосування РРО та зміни в законодавстві. Все про ФОПів від податківців: обрання системи оподаткування, ведення обліку, сплата податків та ЄСВ, звітування. Електронні сервіси ДПС» було проведено дистанційно, засобами скап зв’язку.

Аудиторія слухачів – це діючі та майбутні суб’єкти господарювання, для яких були цікавими питання обов’язкового застосування реєстраторів розрахункових операції, програмні реєстратори розрахункових операції, практичні навчання з користування електронних сервісів ДПС України, відповіді на запитання оподаткування підприємницької діяльності, оформлення найманих працівників, оподаткування доходів у вигляді заробітної плати, справляння єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування тощо.

Користуючись нагодою, краматорські податківці нагадали, що з податковою службою легко спілкуватись дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX». Крім того, оперативно отримувати анонси, повідомлення про актуальні новини, роз’яснення фахівців, та іншу корисну інформацію податкової служби можна за наступними посиланнями: Facebook Державної податкової служби України: fb.com/TaxUkraine, telegram – канал Державної податкової служби України: t.me/tax_gov_ua, youtube Державної податкової служби України, інформаційно – довідкові послуги через безкоштовний мобільний додаток ЗІР: m.zir.tax.gov.ua.

Податківці також закликали платників податків на період карантину за можливості утриматись від відвідування податкового органу.  У разі ж нагальної потреби, здійснити попередній запис для відвідування за телефоном (06264)73352. Також, кожен має можливість отримати практичну допомогу з питань податкової тематики та електронного заповнення звітності за телефонами модератора Центру обслуговування платників: (06264)54293, (06264)59586. Адже, основна задача краматорських податківців — це надання вчасної консультаційної допомоги всім платникам податків.