Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг ЦОП Вугледрської ДПІ у вересні 2020 року

, опубліковано 06 листопада 2020 о 08:52

За вересень 2020 року з питань отримання адміністративних послуг до Центру обслуговування платників (далі – ЦОП) Вугледрської ДПІ ГУ ДПС у Донецькій області надійшло 227 звернень від платників податків. Найбільш запитуваною у вересні була послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків - 111 звернень.

Запитуваними з боку суб`єктів господарювання були такі адміністративні послуги:

видача довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету – 10 звернень;

реєстрація платника єдиного податку – 9;

надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 15;

реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 3;

реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 8;

реєстрація РРО – 3 звернення.

Також за цей період, з метою отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, до ЦОП звернувся 61 громадянин.

Для платників податків та громадян у приміщенні ДПІ розміщені інформаційні та тематичні стенди з питань застосування норм податкового законодавства, зразки заповнення заяв, податкової звітності, єдиного внеску та перелік надання адміністративних послуг.

З більш детальною інформацією щодо контактів, адреси ЦОП Вугледарської ДПІ та переліків адміністративних послуг можна ознайомитись на офіційному субсайті Головного управління ДПС у Донецькій області за посиланням http://dn.tax.gov.ua/okremi-storinki/arhiv/137078.html. Телефони для довідок: (06273)6-42-47, (06273)6-42-19.