Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сучасні способи обслуговування платників платників з краматорськими податківцями

, опубліковано 06 листопада 2020 о 15:30

Найбільш зручним для платників є отримання індивідуальних усних консультації в Центрі обслуговування платників Краматорської ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області. Поряд з цим, на час дії карантину краматорські платники активно спілкуються з податківцями в телефонному режимі та в режимі скайп – зв’язку. Так, за цей період більше 100 платників отримали оперативні консультації при он-лайн спілкуванні. Нагадуємо контакти, за якими платники податків можуть отримати відповіді від краматорських податківців:

в режимі скайп – зв’язку: cop0515

за телефонами: (06264)54293, (06264)59586.

На сьогодні все актуальнішим та популярним серед платників податків є використання електронних сервісів, тобто послуг, які надаються з використанням Інтернету. Це дає змогу зекономити час та уникнути необхідності відвідування Центру обслуговування платників в умовах карантину.

Краматорські податківці нагадують, що для того, щоб скористатися електронними послугами та податковими сервісами громадянину перш за все потрібен доступ до Інтернету. Якщо мова йде про захищену інформацію, тобто ту, яка надається через Електронний кабінет, то необхідні електронний цифровий підпис та посилений сертифікат відкритого ключа, що його підтверджує.

Вхід до інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет» здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua Робота у приватній частині ІТС «Електронний кабінет» здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації он-лайн з використанням електронного цифрового підпису.

Платник податків має право реалізовувати через електронний кабінет права та обов’язки, передбачені Податковим кодексом України та які можуть бути реалізовані в електронній формі засобами електронного зв’язку.