Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про порядок отримання послуг у ЦОП в період карантину

, опубліковано 15 жовтня 2020 о 10:16

Фахівці Покровської ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області у зв’язку з карантинними обмеженнями та з метою попередження інфікування та поширення вірусних інфекцій продовжують надання консультацій платникам податків в режимі скайп - зв’язку про порядок отримання послуг у ЦОП в період карантину.

Режим роботи ЦОП на період карантинних обмежень:

Пн - Чт: з 08.00 до 17.00, Пт: з 08.00 до 15.45.

Обідня перерва: з 12.00 до 12.45.

Технічна перерва: щогодини.

Візит до ЦОП здійснюється в обмеженій кількості, за наявності захисної маски та рукавичок. Прийом вхідної кореспонденції, у тому числі заяв на отримання послуг, здійснюється у встановленому порядку через:

скриньку, яка розміщена біля входу до ЦОП;

режим листування в Електронному кабінеті у форматі pdf (до 2МБ);

поштове відправлення на адресу: 85300, Донецька обл., вул. Європейська,1;

офіційну електронну пошту Покровської ДПІ  dn.upr4580.dpi@tax.gov.ua

Оскільки здоров'я та безпека платників податків в пріоритеті Державної податкової служби під час карантинних заходів дуже доречними є можливості електронних сервісів ДПС. Працівники Покровської ДПІ рекомендують платникам податків надавати податкову звітність та декларації в електронному вигляді за допомогою  Електронного кабінета платника. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: htpp://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС України. Декларації створюються та надсилаються  до ДПС України через  приватну  частину Електронного кабінету у меню «ЕК для громадян», усі документи у сканованому вигляді надсилаються за допомогою меню  «Листування з ДПС», або особисто до контролюючого органу.

 Шановні платники, в ситуації, пов’язаній із спалахом та розповсюдженням коронавірусу СОVІD-19, закликаємо спілкуватися дистанційно. Податківці нададуть вичерпні відповіді на ваші запитання. Ми працюємо для вас!