Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Добропільська ДПІ повідомляє: наявність податкового боргу можна перевірити онлайн

, опубліковано 14 травня 2020 о 10:08

Добропільська ДПІ Покровсько-Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області повідомляє, що перевірити наявність податкового боргу можна на сайті Державної податкової служби України, у розділі «Переліки» (вкладка «Інформація про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг» або за посиланням https://cutt.ly/jykvYi2. Інформація оновлюється щомісяця.

Додатково наголошуємо про своєчасну сплату грошових зобов’язань та внесків, в т.ч. для уникнення додаткових нарахувань штрафних санкцій та пені.

У зв’язку з запобігання поширення вірусу COVID-19 ГУ ДПС у Донецькій області рекомендує платникам користуватися електронними сервісами від Державної податкової служби та Електронним кабінетом.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платника слід звернутись до служби підтримки за телефоном 0 800 501 007 (напрямок 0) або за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/help/.

Для допомоги платникам податків Державна податкова служба розпочала серію відеоуроків, в яких роз’яснюється як правильно користуватися електронними сервісами, які розміщені за посиланням  https://cutt.ly/qykb7Mx