Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Покровська ДПІ на скайп - зв’язку про особливості надання звітності в електронному вигляді в умовах карантину

, опубліковано 13 травня 2020 о 10:06

Працівники Покровсько-Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області продовжують надання консультацій платникам податків в режимі відеозв’язку.

Під час карантинних заходів дуже доречними є можливості електронних сервісів ДПС. Працівники Покровської ДПІ рекомендують платникам податків надавати податкову звітність та декларації в електронному вигляді за допомогою Електронного кабінета платника. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: htpp://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС України. Декларації створюються та надсилаються  до ДПС України через  приватну  частину Електронного кабінету у меню «ЕК для громадян», усі документи у сканованому вигляді надсилаються за допомогою меню  «Листування з ДПС», або особисто до контролюючого органу після завершення карантинних заходів. 

Шановні платники! В ситуації, пов’язаній із спалахом та розповсюдженням корона вірусної інфекції, закликаємо спілкуватися дистанційно. Фахівці завжди готові надати вичерпні відповіді на ваші запитання. Ми працюємо для вас!