Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання консультацій платникам податків у період дії карантину

, опубліковано 05 травня 2020 о 09:38

У зв’язку з проведенням заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби та зупиненням роботи центрів обслуговування платників Мар’їнського управління Головного управління ДПС у Донецькій області, платники податків можуть отримати консультації скориставшись телефонами «гарячих» телефонних ліній або в режимі скайп – зв’язку.

Так у квітні поточного року начальником відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Мар'їнського управління Головного управління ДПС у Донецькій області Олександром Бондарем проведено два сеанси телефонного зв’язку „гаряча лінія”. Під час яких платники отримали інформацію про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на протидію пандемії коронавірусу в Україні та щодо сплати податків фізичними особами підприємцями.

Надання консультацій в режимі скайп – зв’язку – нова форма спілкування з платниками на час дії карантину. Протягом місяця для платників податків Мар’їнського управління проведено 10 сенсів скайп – зв’язку. Платників, які скористались цією послугою цікавили умови надання адміністративних послуг, подання податкової звітності, терміни нарахування та сплати податків.

Нагадуємо контакти, за якими платники податків Мар’їнського управління можуть звернутись за консультацією в режимі скайп – зв’язку:

для платників податків Мар’їнського району  cop0538;

для платників податків Великоновосілківського району cop0532