Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцями Волновасько-Мангушського управління за три місяця 2020 року надано більше 2,0 тисяч адміністративних послуг

, опубліковано 05 травня 2020 о 09:37

За три місяці поточного року в Центрах обслуговування платників Волновасько-Мангушського управління ГУ ДПС у Донецькій області надано 2382 адміністративних послуг.

Як повідомив начальник управління Олексій Чубаров, надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження прогресивних методів і форм обслуговування та створення сприятливих умов для платників податків є пріоритетними завданнями у діяльності державних податкових інспекцій.

Відмічається, що популярними серед  адміністративних послуг, які надаються в податковій інспекції, стала послуга «Видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків». Всього з  початку року видано 1036 таких довідок. Особливої актуальності ця послуга набула у зв’язку з терміном подання декларацій державними службовцями та особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (е-декларування).

Щодо решти адміністративних, послуг за якими в січні-березні 2020 року  зверталися  громадяни і представники бізнесу до Центрів обслуговування платників відмічається наступне.

За послугою з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки звернулися 574 громадянина.

Також запитуваними з боку суб`єктів господарювання у січні-березні були такі адміністративні послуги: надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 235 звернень; реєстрації платника єдиного податку – 144 звернення, реєстрації книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 204 звернення; реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 168.