Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року надходження до бюджету від платників податків Мар’їнського управління зросли майже на 16 %

, опубліковано 03 січня 2020 о 10:24

За січень-листопад 2019 року платники податків, зареєстровані на території обслуговування Мар’їнського управління Головного управління ДПС у Донецькій області,  сплатили до зведеного бюджету країни 1273 млн гривень податків і зборів, що на 171 млн гривень або на 15,5 % більше у порівняні з відповідним періодом минулого року. Зокрема у листопаді бізнес спрямував до бюджету 179 мільйонів гривень, що в 1,6 разів перевищило середньомісячні надходження за рік.

Так, з початку поточного року місцеві бюджети регіону отримали 726 млн гривень, що на 112 млн гривень більше, ніж у році, що минув. Надходження до місцевих бюджетів перевищили показники минулого року на 18,2 %.

Натомість, збір коштів до державного бюджету з початку року склав 547 млн гривень, що на 12,1 % більше минулорічних показників.

Керівник Мар’їнського управління Тетяна Трофимова, висловила свою вдячність та повагу усім платникам податків, які своєчасно та в повному обсязі сплачують податки та підкреслила, що управління і надалі буде забезпечувати належний рівень обслуговування та надання сервісних послуг.