Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Великоновосілківської ДПІ - про переваги подання звітності в електронному вигляді

, опубліковано 05 грудня 2019 о 10:20

Начальник Великоновосілківської державної податкової інспекції Мар’їнського управління Головного управління ДПС у Донецькій області Андрій Манько відзначає, що все більше платників податків надають перевагу поданню звітності в електронному вигляді. Адже це має ряд переваг.

Зокрема, зникає потреба слідкувати за оновленням бланків звітності, бо програма оперативно автоматично оновлює форми подання документів в електронному вигляді по телекомунікаційним каналам зв’язку, усі звіти автоматично перевіряються на наявність арифметичних помилок та описок, платник податків отримує підтвердження доставки звітності.

Для зручності платників на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України функціонує безкоштовний електронний сервіс «Електронний кабінет платника», використовувати який можна цілодобово.

Зазначений сервіс надає змогу створити та надіслати до ДПС  електронні документи: податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрацію платниками окремих податків, тощо.

Вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється за адресою https://cabinet.tax.gov.ua  з використанням кваліфікованого електронного підпису отриманого у кваліфікованого надавача електронних послуг за умови надання заяви про приєднання до договору про визнання електронних документів (код форми F1392001).

Андрій Манько зазначив, що отримати консультацію з питань подання звітності в електронному вигляді платники податків Великоновосілківського району можуть за телефоном «гарячої лінії» (06243) 2-08-99.

Графік роботи «гарячої» телефонної лінії:

 

понеділок – четвер

з 9 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв.

перерва в роботі - з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв.

п'ятниця

з 9 год. 00 хв. до 16 год. 45 хв.

перерва в роботі - з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв.

 

в неробочі дні «гаряча» телефонна лінія не працює

Нагадав, що Центр обслуговування платників Великоновосілківської ДПІ знаходиться за адресою: вулиця Центральна, буд.31, смт. Велика Новосілка, Донецької обл., 85500, а завітавши до нього платники отримають вичерпну консультацію з питань податкового законодавства та податкової звітності.