Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центр обслуговування платників Бахмутської ДПІ інформує

, опубліковано 18 листопада 2019 о 15:05

Для забезпечення комфортних умов для платників податків в Бахмутській ДПІ ГУ ДПС у Донецькій області функціонує Центр обслуговування платників, у якому надається широкий спектр адміністративних, консультативних та інформаційних послуг.

Станом на 01.11.2019 року на обліку в ДПІ перебуває 15218 платників податків, з яких 5410 юридичних осіб та 9808 фізичних осіб – підприємців. Кількість платників ПДВ складає 405 осіб, у тому числі 361 юридичних осіб.

Протягом звітного періоду клієнтам Центру обслуговування платників Бахмутської ДПІ було надано більше 12 тис. адміністративних послуг .

З початку року з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків видано 4320 відомостей про суми і джерела виплачених та утриманих податків.

Видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб залишається однією із найбільш запитуваних серед адміністративних послуг відвідувачів Центру. Їх було надано 7722 громадянам.

Крім того, фахівці Бахмутської ДПІ прийняли більше 18 тисяч податкових звітів на бумажних носіях, та оброблено більше 50 тис. в електронному вигляді.

Координацію та контроль за своєчасним та якісним обслуговуванням, оперативне реагування на проблемні питання, а також надання допомоги відвідувачам у ЦОП здійснює консультант-модератор (контактний телефон 44-59-86).

Центр обслуговування платників надає послуги з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00, у п’ятницю – з 9:00 до 16:45, обідня перерва – з 13:00 до 13:45.

У центрі створені всі умови для якісного обслуговування платників. Усе необхідне – консультації, надання адміністративних послуг, проведення звірок, прийом звітності, видача довідок – зосереджене в одному місці. У зонах очікування є місця для заповнення документів та заяв. Там же є зразки заповнених заяв та декларацій, а також інформаційні картки адміністративних послуг.

Необхідна відвідувачам інформація розміщується на стендах і постійно оновлюється.