Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У вересні 2020 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшло на розгляд 18 запитів на публічну інформацію

, опубліковано 15 жовтня 2020 о 16:39

За вересень 2020 року до Головного управління ДПС у Донецькій області (далі – ГУ ДПС) надійшло 18 запитів на отримання публічної інформації, що на 2 запити більше, ніж у серпні поточного року (16).

В розрізі категорій запитувачів найбільше запитів надійшло від фізичних осіб (12 запитів). Запитувачі-юридичні особи направили на розгляд до ГУ ДПС п’ять запитів. Один запит надійшов від об'єднання громадян без статусу юридичної особи.

За результатами розгляду задоволено 14 запитів на отримання публічної інформації, відмовлено в задоволенні 4-х запитів з підстав, визначених у статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Нагадуємо, що запит на отримання публічної інформації може бути подано згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку особисто або на поштову адресу (87515, м. Маріуполь, вул. Італійська, буд. 59 з приміткою на конверті «Публічна інформація»), в усній формі за телефоном (0629) 47-00-37; факсом: (0629) 52-84-12.

Але у зв’язку з розповсюдженням коронавірусу COVID-19 на території регіону ГУ ДПС звертається до запитувачів з проханням за можливості зменшити надходження паперових документів та використовувати засоби електронного зв’язку, зокрема електронну пошту (спеціально визначену для цього електронну адресу dn.publicinfo@tax.gov.ua) або Електронний кабінет.

Отже запитувачі мають можливість надіслати запити на отримання публічної інформації до ГУ ДПС за допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини сервісу «Електронний кабінет» з використанням електронного цифрового підпису (кваліфікованого електронного підпису), отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДПС. Звертаємо увагу, що запит необхідно надсилати у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

         Шановні запитувачі публічної інформації, будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточуючих! Використовуйте зручні та безпечні способи комунікації з Головним управлінням ДПС у Донецькій області!