Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У серпні 2020 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшло на розгляд 16 запитів на публічну інформацію

, опубліковано 10 вересня 2020 о 14:24

За серпень 2020 року до Головного управління ДПС у Донецькій області (далі – ГУ ДПС) надійшло 16 запитів на отримання публічної інформації, що на 8 запитів менше, ніж у липні поточного року (24).

В розрізі категорій запитувачів найбільше запитів надійшло від фізичних осіб (12 запитів). Запитувачі-юридичні особи направили на розгляд до ГУ ДПС чотири запити.

За результатами розгляду задоволено 12 запитів на отримання публічної інформації, відмовлено в задоволенні 3-х запитів з підстав, визначених у статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації», один запит направлено до іншого розпорядника інформації.

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що в залежності від вибору запитувача запит на отримання публічної інформації може бути подано згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку на поштову адресу (87515, м. Маріуполь, вул. Італійська, буд. 59 з приміткою на конверті «Публічна інформація»), на електронну адресу dn.publicinfo@tax.gov.ua, через режим «Листування» сервісу «Електронний кабінет» з використанням кваліфікованого електронного підпису, в усній формі за телефоном (0629) 47-00-37; факсом: (0629) 52-84-12.