Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В 2022 році Податковою Донеччини надано понад 12 тисяч адміністративних послуг

, опубліковано 09 лютого 2022 о 16:08

Протягом січня 2022 року Головним управлінням ДПС у Донецькій області надано 12,4 тис. адміністративних послуг платникам податків.

Найбільш запитуваною серед адміністративних послуг, які надає податкова служба Донеччини, стала, зокрема, видача карток про реєстраційний номер облікової картки платника податків із Державного реєстру фізичних осіб - платників податків. Протягом першого місяця поточного року було надано 4,6 тис. таких послуг, що складає 37% від загальної кількості усіх наданих адмінпослуг.

Довідки про відсутність заборгованості з платежів, що контролюються податковими органами, також були актуальні для платників податків у  минулому місяці. Так, у січні 2022 року було видано більше 500 таких довідок.

Крім того, з початку року було зареєстровано 739 платників єдиного податку і 754 реєстратори розрахункових операцій, надано 1865 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Податкова служба Донеччини постійно вдосконалюється та робить все, щоб підвищити якість обслуговування відвідувачів ЦОП і створити комфортні умови платникам. На сьогоднішній день громадяни можуть отримати адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги, надати податкову звітність у 21 Центрі обслуговування платників Донецької області.

На  період дії карантину рекомендуємо платникам податків здійснювати візити до ЦОП за попереднім записом на конкретну годину прийому. З телефонами, за якими здійснюється попередній запис у ЦОП, можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у Донецькій області за посиланням https://dn.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/219448.html.

Крім того, є можливість отримання багатьох адміністративних послуг в електронній формі, не виходячи з домівки – використовуючи дуже зручні електронні сервіси «Електронний кабінет» та «InfoTAX».

 

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot