Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Порушники у сфері готівкових розрахунків сплатили до бюджету Донеччини майже 2 млн гривень

, опубліковано 22 жовтня 2021 о 14:10

Розрахунки з використанням РРО зараз зазнають чималих змін з боку законодавства. І не востаннє це стосується введення нових експериментальних підходів до спрощення реєстрації таких розрахунків та використання електронних гаджетів в якості новітніх касових апаратів.

 Тому контроль за суб’єктами господарювання, які здійснюють розрахунки в готівковій та безготівковій формі з використанням реєстраторів розрахункових операцій, є важливим напрямком роботи підрозділів Головного управління ДПС у Донецькій області.

З початку року співробітниками підрозділу фактичних перевірок управління податкового аудиту області проведено 184 фактичні перевірки, за результатами яких до бюджету надійшло 1,9 млн гривень.

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що на офіційному вебпорталі ДПС України розміщено новий банер «Програмні РРО» (за наступним посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro), який містить актуальні матеріали та нормативні документи щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій і новацій у вказаній сфері. У банері також можна знайти відповіді на питання, які найбільш цікавлять бізнес та громадськість.

 

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot