Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Більше 260 млн грн штрафів донараховано аудитом Донеччини за результатами документальних перевірок

, опубліковано 21 жовтня 2021 о 08:16

Одним із основних принципів податкового законодавства є загальність оподаткування, відповідно до якого кожна особа зобов’язана сплачувати встановлені Податковим кодексом України податки та збори, платником яких вона є.

Податкова служба Донеччини у січні-вересні 2021 року здійснила майже 1,5 тис. перевірок платників податків, що передбачають донарахування, і за результатами яких порушникам законодавства донараховано 261,7 млн гривень. Загалом, за 9 місяців 2021 року донарахування за актами перевірок на одну узгоджену документальну перевірку склали майже 200 тис. гривень.

Крім того, підрозділами аудиту Донеччини забезпечено погашення зобов’язань за актами документальних перевірок на 188,1 млн грн, що складає більше 70% від загальної кількості донарахувань.

Також працівниками управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Донецькій області зменшено від’ємного значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 36,4 млн грн, зменшено від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ на 16,8 млн гривень.

Нагадуємо платникам податків, що перевірити, чи планується перевірка їх підприємств у 2021 році, можна на сайті ДПС України за наступним посиланням https://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/446429.html

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot