Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковою Донеччини викрито схему незаконного продажу сільгосппродукції за межи митної території України на 22 млн грн

, опубліковано 20 липня 2021 о 13:50

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Донецькій області встановлено факти щодо незаконної реалізації сільськогосподарської продукції за межи митної території України. 

В ході аналітичного дослідження співробітниками Головного управління ДПС у Донецькій області спільно з Прокуратурою Донецької області і  Головним управлінням ДФС у Донецькій області виявлено та задокументовано вивезення за межі митної території України сільськогосподарської продукції, походження якої не встановлено, підприємством, що має ознаки фіктивності, без сплати будь-яких податків та повернення валютної виручки. Сума легалізованих коштів склала понад 22 млн грн, а ймовірні збитки за рахунок неподання податкової звітності з податку на прибуток склали 4,0 млн гривень.

За даними матеріалами в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за ст. 205-1, ст. 209, ч. 1 ст.212, ч. 1       ст. 366 Кримінального процесуального кодексу України.

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot