Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Більше 7 мільярдів гривень ПДФО поповнили зведений бюджет Донеччини

, опубліковано 19 липня 2021 о 10:00

За шість місяців 2021 року спрямована платниками Донеччини до зведеного бюджету країни сума податку на доходи фізичних осіб склала 7,1 млрд гривень. В порівнянні з минулорічними показниками надходження від сплати зазначених податків збільшились на 1,1 млрд гривень.

Чверть сплаченого податку на доходи фізичних осіб, а саме – 1,8 млрд гривень, спрямовано до державного бюджету країни, лише у червні цей показник склав 334,9 млн гривень.

Відповідно 75% від загальної суми надходжень, або 5,3 млрд грн, залишились в розпорядженні місцевих бюджетів області, і це значна підтримка  для розвитку та благоустрою Донецького регіону.

Податок на доходи фізичних осіб безпосередньо залежить від розміру заробітної плати, яку офіційно отримують працевлаштовані працівники. Тому фахівцями податкової служби Донеччини постійно проводиться профілактична робота з питань легалізації трудових відносин та увесь комплекс контрольно-перевірочних заходів з метою збереження державних соціальних гарантій для громадян.

Шановні роботодавці! Тільки свідоме розуміння та відповідальне ставлення до найманих працівників щодо дотримання прозорої заробітної плати забезпечує прогрес у цьому важливому економіко-соціальному напряму. Власне, це розуміння повинно стати ведучим трендом діяльності будь-якого бізнесу.

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot