Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергова зустріч з декларантами Мирноградської громади з питань декларування - 2023

, опубліковано 13 квітня 2023 о 16:01

Пріоритетним напрямком роботи податківців Головного управління ДПС у Донецькій області у Мирнограді в період кампанії декларування-2023 залишається надання практичної допомоги з питань подання декларації про майновий стан і доходи за допомогою електронного сервісу ДПС «Електроний кабінет платника податків».

Охоче підтримують кампанію декларування та звертаються до Мирноградської ДПІ і військовослужбовці. Добровільна сплата податків – це наповнення бюджету реальними коштами, у тому числі і на підтримку обороноздатності нашої країни.

Окрім надання практичної допомоги фахівцями надаються консультативні та інформаційні послуги щодо діючої системи оподаткування, порядку заповнення податкових декларацій і розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податків та зборів до бюджетів, користування електронними сервісами ДПС тощо.

Також в Мирноградському ЦОПі платники мають доступ до мережі Інтернет, що дає їм змогу формувати та передавати звітність в електронному вигляді.

Податкова служба Донеччини нагадує – для підготовки та направлення електронної звітності можна використовувати інформаційно-комунікаційну систему «Електронний кабінет» (вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою http://cabinet.tax.gov.ua  або через вебпортал ДПС).