Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Практична допомога платникам податків з питань декларування - 2023!

, опубліковано 06 квітня 2023 о 15:57

 Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що продовжується кампанія декларування доходів, отриманих у 2022 році. Податківці Мирнограда проводять активну інформаційно - роз’яснювальну роботу серед громадян та надають практичну допомогу при заповненні та поданні декларації про доходи.

Декларанти Мирноградської громади підтримують кампанію декларування-2023 та щодня звертаються до Центру обслуговування платників Мирноградської ДПІ за отриманням практичної допомоги з питань подання декларації про майновий стан і доходи за допомогою електронного сервісу ДПС України «Електроний кабінет платника податків».

Для цього у ЦОП Мирноградської ДПІ організовано робоче місце, де платник самостійно або за допомогою податківців може скористатись сервісами «Е-кабінету».

Для зручності платників та спрощення процедури декларування доходів громадянами, на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи». За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів.

Акцентуємо увагу, що подати декларацію про майновий стан громадянам необхідно до 01 травня 2023 року, та сплатити від задекларованого доходу ПДФО у розмірі 18% і військовий збір 1,5% – до 01 серпня 2023 року.