Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Донеччини на зв’язку – працюють «гарячі лінії»

опубліковано 02 жовтня 2024 о 14:14

Основним пріоритетом служби є підтримка зворотного зв’язку з платниками податків та оперативне надання потрібної та перевіреної інформації, а також відповідей на всі питання.

Для інформаційної підтримки платників з питань сплати податків з початку введення воєнного стану працюють гарячі лінії Головного управління ДПС у Донецькій області, за допомогою яких щоденно надаються роз'яснення з питань сплати платежів, повернення або перекид помилково сплачених коштів, реєстрації та обліку РРО/ПРРО тощо.

Так, у вересні поточного року податківцями надано відповіді на 3,3 тис. звернень фізичних і юридичних осіб у телефонному режимі та 4 звернення у мессенджерах соціальних мереж ГУ ДПС у Донецькій області.

Всього з початку року надано відповідей на 40,2 тис. звернень фізичних та юридичних осіб у телефонному режимі та 39 звернень у мессенджерах соціальних мереж ГУ ДПС у Донецькій області.

Незважаючи на складні умови воєнного стану, податкова служба Донеччини продовжує працювати та допомагати своїм платникам.