Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини взяла участь у семінарі Донецької обласної державної адміністрації

опубліковано 27 вересня 2024 о 16:41

Головний державний інспектор Краматорського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Донецькій області Марина Сотник нещодавно виступила спікером на семінарі з представниками військових адміністрацій, військово-цивільних адміністрацій та виконавчих органів сільських, селищних, міських рад області з актуальних питань діяльності державних органів в умовах воєнного стану.

Під час заходу Марина Сотник розповіла про податкові пільги зі сплати за землю (земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності) та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Окрім того, спікер нагадала, що сьогодні вже діє пільга щодо плати за землю (орендної плати і земельного податку) за ділянки, які розташовані на територіях активних бойових дій та на тимчасово окупованих територіях, а також, що існують пільги щодо нерухомості на територіях обов'язкової евакуації.

Учасники отримали нові навички, знання та взяли активну участь в обговоренні доповідей та презентацій і висловили свої побажання щодо тематики подальших зустрічей.