Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини взяла участь в роботі засідання Комітету підприємців харчової та переробної промисловості ТПП

опубліковано 26 вересня 2024 о 15:55

Сьогодні на базі Донецької торгово-промислової палати в онлайн режимі пройшло засідання Комітету підприємців харчової та переробної промисловості. В активному обговоренні порядку денного взяло участь і керівництво податкової служби Донеччини на чолі з в. о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Олександром Головіним.

Цього разу актуальною темою обговорення під час наради стали проблемні питання, які виникають при оподаткуванні та встановленні деяких пільг по сільськогосподарським підприємствам. Спікером з цієї теми стала Анжела Мазуріна – начальник управління оподаткування юридичних осіб.

Податкова служба Донеччини завжди відкрита до конструктивного діалогу з бізнесом і співпраці та використовує всі наявні канали комунікації для надання фахової допомоги платникам податків. В ході заходу присутні представники бізнес-спільноти отримали вичерпні відповіді на свої запитання та контакти для зворотного зв'язку у разі потреби додаткової консультації.

Крім того, під час ZOOM-конференції розглядалися експериментальний проект щодо отримання критично важливого промислового обладнання у вигляді гуманітарної допомоги Донецькій області, фінансові механізми підтримки підприємців агропромислового комплексу від АТ «Ощадбанк», досвід роботи місцевої демократії на прикладі Одеського регіону.

За результатами зустрічі учасники визначили напрям подальшої співпраці із зазначених питань.