Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податки під час «круглого столу» з майбутніми підприємцями

опубліковано 05 червня 2024 о 14:26

Східна ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області активно проводить інформаційні заходи для платників податків Донеччини. Нещодавно начальником Східної ДПІ проведено зустріч з майбутніми підприємцями у форматі «круглого столу».

Як розпочати підприємницьку діяльність та скільки податків передбачає система оподаткування України, як оподатковуються доходи громадян та яку систему оподаткування може обрати суб’єкт господарювання? Ці та інші питання розглядали під час «круглого столу» Східної ДПІ. Майбутні підприємці зацікавлено прослухали лекцію про податків, їх роль та значення у державотворенні, діючу систему оподаткування в Україні та переконались, що лише за умови сумлінної сплати податків буде забезпечено фінансову безпеку держави. 

Також, говорили про негативні наслідки незадекларованої праці, необхідність проведення розрахункових операцій через належним чином зареєстровані реєстратори розрахункових операцій, можливість використання електронного формату взаємодії з податковою службою. 

На завершення зустрічі податківець проінформувала платників про можливість  самостійно поповнювати такі важливі у їх майбутній роботі знання, приєднавшись до користувачів вебпорталу Державної податкової служби України (tax.gov.ua), суб-сайт Головного управління  ДПС у Донецькій області (dn.tax.gov.ua), а також сторінок у соцмережах. 

Всі присутні отримали вичерпні відповіді та роз’яснення на запитання, які їх цікавили. 

Також, за отриманням усних консультації з питань застосування податкового законодавства, законодавства з питань сплати ЄСВ, допомоги у користуванні сервісами Електронного кабінету платника та застосунку «Моя податкова» щодо отримання адміністративних послуг, подання податкової звітності до органів ДПС, сплати податків та отримання інших сервісів можна звернутись до працівника  Східної ДПІ за  телефоном  + 38 (032) 297-30-47