Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мій ФОП у «Моя податкова»: онлайн вебінар Східної ДПІ

опубліковано 03 червня 2024 о 16:49

Східна ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області активно проводить інформаційні заходи для платників податків Донеччини щодо популяризації електронних сервісів Державної податкової служби.

Начальником Східної ДПІ, в рамках функціонування комунікаційної податкової платформи,  проведено онлайн вебінар з платниками податків  щодо можливостей  мобільного додатку «Моя податкова».

Мета онлайн зустрічі з платниками податків – це роз’яснення щодо переваг та зручності  користування мобільним  застосунком «Моя податкова».

«Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби. Завдяки цьому застосунку ви зможете легко та швидко отримувати необхідну інформацію, подавати заяви та декларації, сплачувати податки. Під час заходу було роз’яснено, як можна завантажити застосунок «Моя податкова» на телефони. Безкоштовний мобільний застосунок «Моя податкова» від Державної податкової служби України можна завантажити як  на платформі Android, так і iOS. 

У ході спілкування мова йшла про можливості використання, переваги та зручності застосунку, які сервіси доступні для платників податків та як користуватись.

Акцентовано увагу на тому, що відтепер у мобільному застосунку «Моя податкова» доступні нові сервіси для ФОП: 

- Мій ФОП у розділі «Мої дані» застосунку: 

інформація про реєстрацію ФОП та обрання спрощеної системи оподаткування; 

- подання податкових декларацій платника єдиного податку;

для ФОП, які обрали спрощену систему оподаткування 1-3 груп, у розділі «Послуги»; 

- сплата податків; 

доступна у «Стані розрахунків з бюджетом» розділу «Послуги». 

Мобільний за стосунок доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків. 

 «Моя податкова» - ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі! 

Наприкінці вебінару всі учасники отримали вичерпні відповіді та роз’яснення на запитання, які їх цікавили. 

Також, за отриманням усних консультації з питань застосування податкового законодавства, законодавства з питань сплати ЄСВ, допомоги у користуванні сервісами Електронного кабінету платника та застосунку «Моя податкова» щодо отримання адміністративних послуг, подання податкової звітності до органів ДПС, сплати податків та отримання інших сервісів можна звернутись до працівника Східної ДПІ за  телефоном  + 38 (032) 297-30-47