Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Донеччини підтримує своїх платників

опубліковано 06 травня 2024 о 13:42

Надання інформаційної підтримки платникам податків Донеччини наразі є одним з найважливіших завдань Головного управління ДПС у Донецькій області. 

Так, за 4 місяці поточного року надано відповіді на 22,7 тис. звернень (у т.ч. у квітні – 4,8 тис. звернень) фізичних та юридичних осіб у телефонному режимі, крім того, у мессенджері ГУ ДПС у Донецькій області було надано відповіді на 22 звернення (у т.ч. у квітні – 5 звернень).  

Загалом, податкова служба Донеччини прикладає усі зусилля для того, щоб платники податків отримували якісну та вчасну інформаційну підтримку. Адже податкове законодавство може бути складним і платники, які не розуміють своїх зобов’язань або допускають помилки під час подання декларацій, можуть зіткнутися зі штрафними санкціями, стягненням пені або перевірками. Тож, надання належних підказок допоможе зменшити ці помилки або взагалі їх уникнути під час декларування, заощадити час і гроші платників податків. 

Крім того, платники Донеччини мають доступ до багатьох відкритих податкових ресурсів, таким чином, вони можуть самостійно вирішувати свої проблеми, зменшуючи необхідність втручання податкових органів. А це, в свою чергу, сприяє довірі та впевненості у конструктивному діалозі платників та податкової сьогодення.