Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі зустрічі податківців Олександрівської ДПІ

, опубліковано 26 березня 2024 о 15:21

В Олександрівській ДПІ ГУ ДПС у Донецькій області продовжують робочі зустрічі з платниками податків, які тільки розпочали підприємницьку діяльність. 

Під час таких зустрічей податківці розповідають присутнім про новації податкового законодавства, системи оподаткування, як зареєструвати РРО чи ПРРО, які податки потрібно сплачувати, ставки та строки сплати податків та зборів, строки подачі звітності.

Особливу увагу податківці приділяють роз’ясненню щодо дистанційного спілкування з ДПС, перевагам застосування електронних сервісів «Електронний кабінет платника» та перевагам безкоштовного мобільного застосунку «Моя податкова», використовуючи який можна подати звітність, звірити стан розрахунків з бюджетом, отримати реквізити рахунків для сплати податкових зобов'язань.

Під час спілкування з платниками також нагадали, що усні роз’яснення фахівців ДПІ можна отримати з понеділка по п’ятницю з 08.30 до 17.00, перерва з 12.30 до 13.00, вихідні дні субота – неділя також за контактним телефоном 0950580489.

Звернули увагу на можливість попереднього запису на зручний день та час – «Електронна черга» через Контакт - центр ДПС за телефоном  0800 501007.