Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Очільник податкової Донеччини Олександр Гринцов прийняв участь в засіданні колегії Держпраці

, опубліковано 27 лютого 2024 о 09:43

Обговорення спільних ініціатив, обмін інформацією та тісна координація між податковою службою і держпраці – ключові елементи стратегії боротьби з порушеннями в сфері праці.

Сьогодні відбулася колегія Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці, в якій прийняли участь і представники податкової служби Донеччини на чолі з в. о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Олександром Гринцовим.

Під час заходу було обговорено результати інформаційної кампанії «Виходь на світло!», визначено найбільш ризиковані галузі для використання незадекларованої праці, розглянуто підсумки роботи органів Держпраці за минулий рік та ознайомлено з Планом заходів вже на 2024 рік.

Питання зниження рівня незадекларованої праці є не лише економічно значущим в умовах військового стану країни, але й напряму впливає на стабільність та безпеку працівників. Тому спільна діяльність податкової служби та Держпраці є ключовою і важливою.

Наприкінці наради були прийняті рішення щодо посилення контролю, ефективного використання інформаційних технологій, спільних дій та подальшої координації  з іншими службами з цих питань.