Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Східна ДПІ: про податкову знижку для громадян у мобільному застосунку «Моя податкова»

, опубліковано 08 лютого 2024 о 15:50

Східна ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області активно проводить інформаційні заходи для платників податків Донеччини щодо популяризації Електронних сервісів Державної податкової служби.

Начальником Східної ДПІ  проведено семінар з платниками податків  щодо можливостей  мобільного додатку «Моя податкова».

«Моя податкова» -  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем.   

Мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний користувачам, який можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  

Для зручності та допомоги платникам податків мобільний застосунок «Моя податкова» у розділі «Послуги» надає можливість подати декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки: 

- оберіть «Подати декларацію про майновий стан і доходи»; 

- вкажіть суму витрат відповідного виду; 

- зазначте реквізити банківського рахунку (інша інформація про банківський рахунок заповниться автоматично); 

- прикріпіть документи в електронному вигляді (додатки можуть бути додані у pdf-форматі або фото); 

- підписуйте та надсилайте. 

Наголошуємо, що останній день подання податкових декларацій про майновий стан і доходи для отримання права на податкову знижку припадає на 31.12.2024. 

«Моя податкова» - це ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі!

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів. 

Долучайтесь та використовуйте нові податкові сервіси! 

 

Також, за отриманням усних консультації з питань застосування податкового законодавства, законодавства з питань сплати ЄСВ, допомоги у користуванні сервісами Електронного кабінету платника та застосунку «Моя податкова» щодо отримання адміністративних послуг, подання податкової звітності до органів ДПС, сплати податків та отримання інших сервісів можна звернутись до працівника  Східної ДПІ за  телефоном  + 38 (032) 297-30-47