Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З 01 січня 2024 року стартувала деклараційна кампанія-2024

, опубліковано 30 січня 2024 о 12:24

Головне управління ДПС у Донецькій області повідомляє, що з 1 січня 2024 року розпочато кампанію декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року. 

Під час проведення кампанії декларування – з 1 січня до 1 травня - громадяни зобов’язані задекларувати доходи, які не були оподатковані у минулому році.

Як повідомив начальник управління оподаткування фізичних осіб Сергій Петровський – громадяни, декларуючи свої доходи,  виконують свій конституційний обов’язок та мають можливість зробити особистий внесок у забезпечення обороноздатності нашої держави,  фінансову безпеку та відбудову країни.

Нагадуємо, що у разі необхідності громадяни можуть отримати в Центрах обслуговування платників Донеччини безоплатні консультації і допомогу в заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи. 

Вся важлива інформація щодо декларування доходів, розміщується на вебпорталі ДПС (https://tax.gov.ua/) та на субсайті ГУ ДПС у Донецькій області (https://dn.tax.gov.ua/), а також на офіційній сторінці в фейсбуці https://www.facebook.com/tax.donetsk/.

Разом з тим повідомляємо, що податковою службою Донеччини розпочато проведення роз’яснювальних заходів з питань декларування громадянами доходів за минулий рік (семінарі, зустрічі, вебінари, гарячі лінії тощо), у т.ч. за зверненнями представників інститутів громадянського суспільства, що надходять на Комунікаційну податкову платформу за електронною адресою dn.ikc@tax.gov.ua