Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці надають практичну допомогу новоствореним підприємцям у встановленні безкоштовного РРО від ДПС

, опубліковано 29 січня 2024 о 11:59

Нещодавно, в ході чергового навчального тренінгу, головний державний інспектор  Добропільської ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області Соколова Ніна, надала роз’яснення на актуальні для суб’єктів господарювання питання щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій в умовах дії Закону України від 30.06.2023 № 3219 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Зокрема, новостворені підприємці дізнались як зареєструвати безкоштовний програмний РРО (далі – ПРРО) від ДПС, які обов’язкові реквізити має містити фіскальний чек, як працювати з ПРРО у разі відсутності інтернету, та отримали практичну допомогу у встановленні ПРРО.

Нагадаємо, що щотижнево проводяться практикуми для підприємців, які мають намір працювати з безкоштовним програмним забезпеченням ПРРО ДПС, по встановленню таких ПРРО.

В ході практикуму фахівці допоможуть зареєструвати:

- господарську одиницю,
- програмний РРО (касу), касира.
Для цього необхідно мати з собою:

- електронний цифровий підпис або електронні печатки у кількості, що відповідає кількості касирів, які будуть працювати на ПРРО.
 

Нагадуємо, що за отриманням усних консультацій з надання адміністративних послуг та практичної допомоги щодо подачі декларації в електронному вигляді та з питань роботи по використанню електронних сервісів від ДПС платники можуть звернутись до фахівців ЦОП Добропільської ДПІ за адресою: м. Добропілля, пров. Європейський, б.4.

Контактний телефон: + 30976705206.

 

Для максимальної зручності підприємців та громадян для забезпечення оптимальної кількості учасників проводиться попередній запис до Центру обслуговування платників податків зателефонувавши до Контакт – центру ДПС за номером 0800501007 (підменю 6 – записатись в електронну чергу).