Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Донеччини взяла участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення

, опубліковано 23 листопада 2023 о 13:39

Сьогодні в онлайн-режимі відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації за участі працівників  Головного управління ДПС у Донецькій області. 

Захід, на якому обговорювались підтримка внутрішньо переміщених мешканців на території та за межами області, розробка Регіональної програми підтримки та інтеграції ВПО в Донецькій області на 2024-2025 роки, робота з ветеранами та їх сім’ями в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», відбувся під головуванням Юлії Костюніной – заступника голови облдержадміністрації, керівника Координаційного центру.

Учасниками заходу спільно обговорені пропозиції, рекомендації, прийняті відповідні рішення та напрацьовані подальші напрямки співпраці по порушеним питанням. 

Нагадаємо, Координаційний центр підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації створений на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 травня 2023 року № 470 з метою підтримки та координації надання допомоги населенню, постраждалому внаслідок збройного конфлікту.