Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Донеччини – на зв’язку!

, опубліковано 17 травня 2023 о 15:58

Шановні громадяни та платники податків Донецької області! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує актуальні засоби зв’язку з нами.

Одним із найефективніших форматів співпраці податкової з бізнесом є Комунікаційна податкова платформа.  За потреби платники Донецького регіону можуть звернутися на податкову платформу ГУ ДПС у Вінницькій області, надіславши запит на електронну скриньку vin.ikc@tax.gov.ua.

Враховуючи вимоги безпеки та умови роботи у період дії воєнного стану в Україні, Головне управління ДПС у Донецькій області звертає вашу увагу на те, що листування та обмін інформацією з органами державної влади, іншими юридичними та фізичними особами, платниками податків та суб’єктами господарювання, організаціями іноземних держав тощо, здійснюється засобами електронної пошти на електронну поштову скриньку dn.official@tax.gov.ua (крім звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації).

Поштова скринька для подання громадянами письмових звернень в електронному вигляді до Головного управління ДПС у Донецькій області: dn.zvernennya@tax.gov.ua. Заяви надаються у вигляді сканкопій чи фотокопій письмових звернень з підписом заявника із зазначенням дати та місця проживання.

Запит на отримання публічної інформації, відповідно до Закону України від 13 січня 2011 року №2939-VI «Про доступ до публічної інформації»  може бути поданий на електронну поштову скриньку: dn.publicinfo@tax.gov.ua (з приміткою у темі електронного листа «Публічна інформація»).

Також інформуємо, що листування на паперових носіях на адресу Головного управління ДПС у Донецькій області ви маєте змогу здійснювати на поштову адресу: Львівська площа, 8, м.Київ, 04053.