Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Донеччини взяла участь у засіданні Комітету по малому та середньому бізнесу Донецької торгово-промислової палати

, опубліковано 29 березня 2023 о 14:07

Сьогодні в онлайн-режимі відбулось засідання Комітету по малому та середньому бізнесу Донецької торгово-промислової палати.

У засіданні взяли участь представники Донецької облдержадміністрації та Аграрного союзу України, від Головного управління ДПС у Донецькій області були присутні профільні спеціалісти податкової служби Донеччини на чолі з в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Олександром Гринцовим.

В ході засідання учасники обговорили питання відновлення харчового виробництва на засадах євроінтеграції – як це має виглядати.

Також було визначено перелік підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для задоволення потреб територіальної громади під час військових дій на території Донеччини. З цим питанням пов’язано бронювання військовозобов’язаних працівників.

Крім того, на засіданні розглянули актуальні питання регулювання земельних відносин під час дії воєнного стану, такі як:

  • оренда землі;
  • обмеження роботи Державного земельного кадастру;
  • питання сплати земельного податку та орендної плати;
  • визначення шкоди та збитків, завданих земельним ресурсам Донецького регіону.

За підсумками робочої зустрічі були прийняті відповідні рішення.