Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Донеччини долучилася до обговорення Нацплану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці та виробничого травматизму на 2023 рік

, опубліковано 17 січня 2023 о 13:21

Сьогодні податкова служба Донеччини в особі в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Олександра Гринцова прийняла участь у спільному селекторі разом з керівництвом Держпраці та Пенсійного фонду.

Керівник Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці ВячеславКороль презентував Національний план спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці та виробничого травматизму на 2023 рік.

Під час наради наголошено, що зазначені заходи включають в себе як різні види інформаційної кампанії про переваги офіційного працевлаштування і ризики використання незадекларованої праці, так й забезпечення реалізації інспекційних заходів серед роботодавців, які мають найвищий ризик використання незадекларованої праці. Об’єднання зусиль Держпраці та ДПС дає можливість оперативно виявити та забезпечити інспектування роботодавців, що мають найвищий ризик використання незадекларованої праці.

У завершення учасники наради обговорили робочі плани з активізації превентивних заходів, як ефективним компонентом щодо попередження виробничого травматизму.