Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Донеччини вшанувала пам’ять мужніх борців за волю України

опубліковано 21 листопада 2022 о 11:15

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи – свято, яке встановлене на знак шани патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократії і європейського вибору нашого народу.

До вшанування подвигу учасників тих подій та увічнення світлої пам’яті загиблих вже за наших часів у боротьбі з російською навалою сьогодні долучилося і Головне управління ДПС у Донецькій області.

Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної плити «Борцям за волю України», що встановлена у м. Мирноград.

Дуже дорогою ціною мужні герої вибороли тоді право українців на європейський напрямок розвитку України та відстояли принципи української свободи і демократії.

Але ще більш дорогою ціною незламні «воїни світла» зараз виборюють і захищають незалежність України від російських окупантів.

З прагненням мирного і незалежного життя ми схиляємо голову у глибокій пошані перед усіма героями, які віддали життя за Свободу, за Гідність, за кожного з нас!

Ніколи не забуваймо про це!

 

#РазомПереможемо

#ВсеБудеУкраїна