Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Більше 8,8 мільярдів гривень єдиного внеску надійшло у поточному році від роботодавців Донеччини

опубліковано 04 листопада 2022 о 08:17

Шановні платники! Відповідно до статті 46 Конституції України громадяни мають право на соціальний захист, що включає право на забезпечення їх у разі повної, часткової або тимчасової втрати працездатності, втрати годувальника, безробіття з незалежних від них обставин, у тому числі під час військового стану та вимушеного переселення з окупованих територій.

З огляду на це, у рази зростає значення єдиного соціального внеску, зокрема, його надходжень до бюджету, тому податкова служба Донеччини акцентує важливість дотримання податкового законодавства при виплаті заробітної плати найманим працівникам та сплати єдиного внеску.

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Ігор Сінгаєвський, за січень-жовтень 2022 року до бюджету Донецької області надійшло 8 млрд 846 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що перевищило минулорічні показники на 530 млн гривень. У тому числі за жовтень поточного року платниками Донеччини сплачено 921 млн грн єдиного внеску.

Податкова служба Донеччини щиро дякує сумлінним роботодавцям Донецького регіону. Тримаємо економічний фронт України разом!

 

#РазомПереможемо

#ВсеБудеУкраїна