Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Донеччини піклується про своїх працівників

опубліковано 03 жовтня 2022 о 14:59

Ні для кого не є секретом, що під час війни багато працівників податкової служби Донеччини пережили страшні часи та були вимушені покинути свої домівки. Тому в Головному управлінні ДПС у Донецькій області піклуються та допомагають своїм працівникам для вирішення нагальних проблем.

Так, за ініціативи в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Олени Стичінської та допомоги обласної профспілки було організовано гуманітарний захід з безкоштовного медичного обслідування для внутрішньо переміщених працівників.

На медичній базі благодійної організації МБФ «Сприяння розвитку медицини» за сприяння його директора Олега Овечка всі бажаючі податківці отримали медичні послуги педіатра, сімейного лікаря, офтальмолога та інших спеціалістів. Доброзичливі медичні фахівці обстежили податківців та їх діточок, деякі робітники також зробили кардіограму чи УЗІ, здали потрібні аналізи.

Крім того, завдяки благодійному фонду «Карітас-СПЕС» усі податківці отримали продуктові гуманітарні набори та корисні сумочки з предметами першої необхідності.

Окрема подяка за підтримку та організацію гуманітарної допомоги – Голові Центральної Ради Всеукраїнської профспілки працівників ДПС Олександру Кислиці.

Податкова служба Донеччини буде продовжувати та всіляко допомагати своїм працівникам орієнтуватися у нових складних умовах.

Тримаймося, колеги! Україна переможе!