Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В центрах ЯМаріуполь податківці Донеччини продовжують надавати консультації платникам податків

опубліковано 23 вересня 2022 о 14:47

В центрах ЯМаріуполь, що знаходяться у містах Київ, Одеса, Дніпро та Львів, фахівцями податкової служби Донецького регіону з 15 серпня вже прийнято 250 відвідувачів. Зокрема, тільки за тиждень з 09 по 15 вересня поточного року до податківців звернулися 63 відвідувача з питаннями щодо роз’яснення податкового законодавства.

Фізичні особи-підприємці звертались з численними питаннями щодо сплати податків та реквізитів для їх сплати, заповнення податкової звітності, реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (ПРРО) та переходу на спрощену систему оподаткування, припинення підприємницької діяльності та зняття з обліку,  тощо.

А вже громадян цікавили питання подання декларацій на отримання податкової знижки за навчання дитини, отримання реєстраційного номеру облікової картки фізичної особи-платника податку у разі його втрати, подання декларації та сплати податків із прощеної суми іпотечного кредиту та спадщини, отримання довідки - підтвердження статусу податкового резидента, державної реєстрації фізичної особи – підприємця тощо.

Податкова служба Донеччини пишається своїми платниками податків та всіляко допомагатиме їм орієнтуватися у нових складних умовах.

Разом переможемо!