Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Разом до Перемоги на економічному фронті!

, опубліковано 01 серпня 2022 о 12:59

Зараз ми живемо і працюємо у дуже складний час як для нашого регіону, так і для нашої країни в цілому. Всі ми вимушені адаптуватися до нових умов та працювати у складних реаліях. Але податкові відносини сьогодні – це важлива складова економічного фронту, де сумлінне виконання платниками Донеччини своїх податкових обов’язків на вагомий крок наближає нашу Перемогу. 

Незважаючи на складну ситуацію в регіоні, платники Донеччини продовжують виконувати свої податкові обов’язки та сумлінно сплачують податки і збори.

Як прокоментувала в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Олена Стичінська, у березні-червні 2022 року забезпечено надходження до бюджетів всіх рівнів майже 5,5 млрд гривень. У тому числі, до державного бюджету надійшло майже 1,6 млрд грн, а до місцевих бюджетів – більше 3,9 млрд гривень.

Загалом, з початку 2022 року до зведеного бюджету надійшло майже 10 млрд гривень.

У розрізі основних бюджетоформуючих податків лідирує податок на доходи з фізичних осіб, якого надійшло майже 7 млрд гривень, або 70% від загальної суми усіх надходжень.  

Крім того, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування надійшло понад 5 млрд гривень.

Олена Стичінська висловила щиру подяку всім, хто сумлінно виконує свої обов’язки зі сплати податків і зборів та, відповідно, підтримує економіку держави в ці важки часи. Вчасна сплата податків - це прояв патріотизму та соціальної відповідальності.

Разом ми переможемо! Все буде Україна!