Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про застосування РРО під час зустрічей з податківцями Донеччини

, опубліковано 26 січня 2022 о 17:39

Податківці Донеччини продовжують проводити виїзні робочі зустрічі з підприємцями, які здійснюють свою діяльність у торгових центрах та магазинах Донецької області. Сьогодні відвідали багатоповерховий ТРЦ «Україна» у самому центрі Маріуполя.

Під час заходу фахівці Головного управління ДПС у Донецькій області нагадали представникам малого бізнесу про необхідність використання з 01 січня поточного року реєстраторів розрахункових операцій або програмних РРО.  

Крім того, працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту податкової служби Донеччини розповіли, що податковою службою розроблено безкоштовний ПРРО, який можна встановити на будь-який гаджет, отже, витрачати кошти на класичний касовий апарат не потрібно. А для швидшої реєстрації податковою службою розроблено спеціальні відеоуроки, з якими платники можуть ознайомитися на вебпорталі ДПС у банері «Програмні РРО».

І дуже приємно було спостерігати під час таких зустрічей все більше і більше підприємців з новопридбаними реєстраторами розрахункових операцій.

Представникам малого бізнесу були роздані листівки, розроблені з цього питання.