Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємці Донеччини позитивно оцінили переваги програмних РРО

, опубліковано 26 січня 2022 о 16:40

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує платникам податків, що з 1 січня 2022 року набули чинності зміни до Податкового кодексу України та Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо обов’язкового використання реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – програмні РРО) фізичними особами - підприємцями платниками єдиного податку (2-4 груп) при здійсненні розрахункових операцій.

Платники єдиного податку позитивно оцінили переваги використання програмних РРО. Найбільш активними користувачами залишаються підприємці міста Краматорська.

Додатково повідомляємо, що платники можуть зареєструвати  програмний РРО, скориставшись безкоштовним програмним рішенням, яке розміщено на веб-сайті ДПС України у банері «ПРОГРАМНІ РРО».

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Донецькій області у мережі Facebook.

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot