Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Донеччини продовжує просвітницьку роботу з питань РРО

, опубліковано 20 січня 2022 о 16:24

Податківці Донеччини провели виїзні робочі зустрічі з підприємцями, які здійснюють свою діяльність у торгових центрах та магазинах м. Маріуполя.

Під час заходу фахівці Головного управління ДПС у Донецькій області зосередили увагу представників малого бізнесу, що з цього року платники єдиного податку ІІ-ІV груп зобов’язані фіскалізувати процес проведення розрахункових операцій. На власний вибір вони можуть використовувати або реєстратор розрахункових операцій або програмний РРО.  

Крім того, працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту податкової служби Донеччини розповіли, що податковою службою розроблено безкоштовний ПРРО, який можна встановити на будь-який гаджет, отже витрачати кошти на класичний касовий апарат не потрібно. А для швидшої реєстрації податковою службою розроблено спеціальні відеоуроки, з якими платники можуть ознайомитися на вебпорталі ДПС у банері «Програмні РРО».

В свою чергу, представників бізнесу цікавили актуальні питання щодо нюансів застосування РРО, а деякі вже демонстрували новопридбані касові апарати.

Такі заходи заплановано проводити і надалі по всій Донецькій області. Під час зустрічей були роздані листівки, розроблені з цього питання.