Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Більше 390 млн гривень донараховано аудитом Донеччини в 2021 році

, опубліковано 13 січня 2022 о 13:23

Одним із основних принципів податкового законодавства є загальність оподаткування, відповідно до якого кожна особа зобов’язана сплачувати встановлені Податковим кодексом України податки та збори, платником яких вона є.

Податкова служба Донеччини у січні-грудні 2021 року здійснила перевірки платників податків, за результатами яких порушникам законодавства донараховано 390,7 млн гривень. Крім того, підрозділами податкового аудиту Донеччини зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 60,1 млн грн, зменшено від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ на 7,5 млн грн, погашено зобов’язань за актами документальних перевірок на 209,4 млн гривень.

Загалом, за 12 місяців 2021 року фахівці управління податкового аудиту ГУ ДПС у Донецькій області провели майже 2 тисячі перевірок, що передбачають донарахування, при цьому донарахування на одну узгоджену документальну перевірку склали 215,7 тис. грн, а на одного аудитора – 2,2 млн гривень.

Нагадуємо платникам податків, що перевірити, чи планується перевірка їх підприємств у 2022 році, можна на сайті ДПС України за наступним посиланням  https://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/545291.html.

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot