Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Донеччини взяла участь у конференції Донецької торгово-промислової палати

, опубліковано 08 грудня 2021 о 16:59

Сьогодні у місті Краматорську пройшла практична конференція «Малий і середній бізнес: трансформація в нових реаліях». Це щорічний захід, який організовується Донецькою торгово-промисловою палатою за підтримки Донецької облдержадміністрації та Регіонального фонду підтримки підприємництва по Донецькій області, в рамках реалізації Регіональної програми розвитку малого та середнього підприємництва на Донеччині у 2021-2022 роках.

У конференції взяли участь представники регіональних органів державної влади, бізнес-асоціацій, громадських і міжнародних організацій та підприємці – представники малого і середнього бізнесу.

Не залишилась осторонь такої події і податкова служба Донеччина, в заході у якості спікера прийняла участь в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна.

«Розвиток малого та середнього бізнесу – важливий пріоритет для нашого регіону, це той фундамент, що створює в Донецькій області сотні тисяч робочих місць та приносить майже половину усіх податків до зведеного бюджету Донеччини», - розповіла Ірина Долозіна.

Крім того, керівник податкової служби Донеччини акцентувала увагу присутніх на кампанії з одноразового (спеціального) добровільного декларування, що розпочалася 01 вересня 2021 року і завершиться 01 вересня 2022 року.

Як зазначила Ірина Долозіна, головне завдання кампанії одноразового декларування – це допомогти платникам амністувати активи, які були отримані законним шляхом, але з яких не були сплачені податки. І на сьогодні податкова служба Донеччини надає максимальну інформаційну підтримку усім громадянам, які мають бажання скористатися процедурою одноразового декларування, або вже нею скористалися.

Після її докладу розгорнулася жвава дискусія, учасники якої отримали відповіді на свої питання.