Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Стартував Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків-2020»

, опубліковано 10 березня 2021 о 16:19

Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що стартував всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків – 2020», який проводить Асоціація платників податків України.

Завдання Рейтингу – популяризація ідеї чесного ведення бізнесу, підвищення загальної культури сплати податків, сприяння формуванню традицій шанобливого ставлення до платників податків, громадському визнанню ролі сумлінних платників податків у житті держави та утвердження серед людей духу підприємливості з максимальним залученням українського бізнесу до сумлінної сплати податків.

 

Умови участі в Рейтингу:

Відсутність податкового боргу станом на 01 січня поточного року. Відсутність заборгованості з виплати заробітної плати станом на 01 січня поточного року. Відсутність порушень податкового законодавства протягом звітного року.

 

Критерії відбору:

1) Співвідношення суми податків  до отриманих доходів; 

2) Повнота та своєчасність сплати податків та зборів;

3) Податкова дисципліна;

4) Середня заробітна плата по підприємству;

5) Кількість робочих місць на підприємстві;

6) Благодійність;

7) Соціальний пакет роботодавця;

8) За членство в Асоціації платників податків України номінанту надаються додаткові 5 балів.

 

Для участі у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків – 2020» необхідно:

у період до 10 червня 2021 року включно подати заявку до Територіального відділення Асоціації  платників податків України  в Донецькій  області за встановленою формою. Отримуючи звання «Сумлінного платника податків», підприємство отримує суспільне визнання за  належне виконання своїх податкових зобов’язань і публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера.

Шановні платники податків!

Участь у конкурсі є безкоштовною. Вся необхідна інформація про Рейтинг та необхідні оновлені документи для участі розміщені на офіційному сайті Асоціації за посиланням: https://appu.org.ua/rating/.